Welkom bij Autocentrum Ammerzoden

Namens al onze medewerkers heet ik u van harte welkom op onze website. Autocentrum Ammerzoden is al jaren een begrip in de Bommelerwaard en omstreken. U kunt er terecht voor uw complete mobiliteitspakket. Naast het leveren van nieuwe- en gebruikte auto’s hebben wij elke maand weer, diverse acties en aanbiedingen voor uw auto. Van nieuwe banden, een nieuwe accu tot navigatiesystemen toe.

Goed en periodiek onderhoud van uw auto is uitermate belangrijk. Niet alleen voor de veiligheid van u en uw medeweggebruikers, maar ook voor het milieu. Bewezen is dat een goed onderhouden auto minder brandstof verbruikt.De werkplaats van ons bedrijf is er op ingericht om alle werkzaamheden aan uw auto te kunnen verrichten. Van een APK-keuring tot een motorrevisie toe.

Op zoek naar een betrouwbare, betaalbare occasion? Wij hebben een gemiddelde voorraad van 35 occasions voor u klaar staan. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze speciale ‘OccasionSpeurService(O-S-S)’. Deze service is uniek in de regio. Door ons uitgebreide, landelijke netwerk speuren wij dé auto op die u zoekt. Nog verfijnder, sneller en goedkoper dan de meeste internetsites.

Partner voor het bedrijfsleven

Of u nu als kleine zelfstandige één bedrijfsauto te onderhouden heeft, of als bedrijf uit het MKB een compleet wagenpark, Autocentrum Ammerzoden heeft zich bewezen als een betrouwbare partner voor het bedrijfsleven. De prima uitgeruste werkplaats en service- afdeling kunnen snel en accuraat maatwerk leveren en bijzonder concurrerend werken.

Wij wensen u veel plezier met uw bezoek aan onze site en zien u graag terug bij ons in de showroom of garage.


Gerard van Zwol

Autocentrum Ammerzoden